Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
 

Felhívás

Felvételekkel kapcsolatos információ

 

Amennyiben egy ismeretlen helyszínű, vagy készítési dátumú felvételről információval rendelkezik, vagy ki tudja egészíteni valamelyik felvétel adattábláját hasznos információkkal, és ezzel hozzájárulna az archívum rendezéséhez, kérjük jelezze.

 

Légifelvétel benyújtása

 

Lehetőség kínálkozik saját készítésű, illetve gyűjteményben őrzött légifelvételek benyújtására, és azok archívumon keresztül történő értékesítésére is..

A digitális benyújtás: Digitális felvételeket tömörítés nélküli TIF formátumban, legalább 2500 pixel szélességgel tudunk befogadni. A készítő és benyújtó személyek tulajdoni hányada megmarad.

Analóg benyújtás: Papír, diapozitív, negatív film, vagy üveg hordozón is befogadunk felvételeket, amelyek digitalizálását a webáruház bevételéből finanszírozzuk. Ebben az esetben is megmarad a készítő és benyújtó személyek tulajdoni hányada, mint a digitális változat esetében, az analóg változat pedig a benyújtáskori állapotában kerül vissza a benyújtó kizárólagos tulajdonába. A digitalizálást 2,8µ felbontásig végezzük.

A felvételek befogadásáról az archívum megbízott vezetője dönt. Nem nyújthatóak be személyi jogot sértő, vagy a szerzők által nem engedélyezett megjelenésű felvételek.

Benyújtás előtt kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Webáruház készítés